VIDEO Un şofer băut a făcut prăpăd pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 79

VIDEO Un şofer băut a făcut prăpăd pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 79

Utilajele distruse în incendiu FOTO CNAIR

Un accident rutier,  provocat de un şofer băut, a pus pe jar angajaţii Companiei Naţionale de administrare a Infrastructurii Rutiere. Trei utulaje aflate la kilometrul 79 pe Autostrada Soarelui au fost distruse într-un incendiu, după ce conducătorul auto nu a respectat indicatoarele de deviere a traficului în zonă.

Conform Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa, accidentul a avut loc duminică dimineaţă, în jurul 04.00, pe Autostrada A2, km 79, calea 1 (Bucureşti-Constanţa). Din relatările celor care asigură paza utilajelor de pe sectorul respectiv de autostradă, în această perioadă au demarat lucrări de reparaţii ale sistemului rutier, un şofer care, se pare că era sub influenţa băuturilor alcoolice, nu a respectat semnificaţia semnalizării rutiere de deviere a traficului rutier, a intrat prin aceasta, a acroşat finisorul şi s-a răsturnat peste o freză şi un compactor.
 
Şoferul a fost scos din autoturism de cei de la pază şi a fugit, după care autovehiculul a luat foc, apoi incendiul a cuprins şi freza mică şi cilindrul compactor. Cercetările poliţiei sunt în curs de desfăşurare. Traficul rutier nu este afectat în zonă. Rugăm conducătorii auto să conducă cu atenţie şi să respecte semnificaţia semnalizării rutiere!, este mesajul postat pe pagina de socializare a instituţiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: