VIDEO Sfârşit cumplit pentru un tânăr care conducea un BMW pe DN31. Ce i-a apărut în cale bărbatului de 27 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul, în vârstă de 27 de ani, a murit pe loc FOTO Facebook/Marian Vesilescu
Tânărul, în vârstă de 27 de ani, a murit pe loc FOTO Facebook/Marian Vesilescu

Un accident cumplit a avut loc miercuri seară, în jurul orei 20.00, pe DN31, în localitatea Rasa. Un tânăr, în vârstă de 27 de ani, a murit pe loc, după ce maşina pe care o conducea a intrat sub un camion pe care nu l-a putut observa din cauza ceţii dense.

Impactul a fost atât de violent încât victima nu a avut nicio şansă de supravieţuire. Poliţiştii călărăşeni au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia. 

Conform oamenilor legii, accidentul a avut loc pe DN31, în localitatea Rasa, comuna Grădiştea. Un tânăr, aflat la volanul unui BMW, a murit pe loc după ce a intrat cu maşina sub un camion. Din primele informaţii, nenorocirea s-a produs în condiţii meteo nefavorabile, ceaţă densă care a scăzut vizibilitatea, dar şi o manevră greşită a unui şofer de camion. Acesta a efectuat manevra de mers înapoi, fără se asigure corespunzător, având intenţia de a intra în curtea unui imobil. Tânărul care se afla la volanul unui BMW, circulând regulamentar, nu a mai avut timp să observe că drumul era blocat de camion. Într-o fracţiune de secundă a intrat sub camion. La faţa locului, mai multe echipaje de la descarcere au intervenit pentru a putea extrage masina de sub camion. Şoferul autovehiculului cu remorcă este cercetat acum penal pentru ucidere din culpă. Se pare că acesta nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite