VIDEO Cultură indoor de canabis, descoperită pe malul Borcei. Două persoane din reţea, arestate preventiv

VIDEO Cultură indoor de canabis, descoperită pe malul Borcei. Două persoane din reţea, arestate preventiv

Plante de canabis, cultivate la Călăraşi FOTOP Poliţia Română

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Călăraşi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au indisponibilizat peste 1 kilogram de canabis, în urma a 11 percheziţii efectuate în Călăraşi şi Bucureşti, la locuinţele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc.Două persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.

Conform IGPR, din cercetările efectuate a reieşit că, în perioada decembrie 2018 –până în prezent, cei în cauză ar fi distribuit droguri de risc în Călăraşi şi în Bucureşti. Întreaga cantitate de canabis ar fi fost vândută cu peste 50.000 de lei.

La data de 28 martie, poliţiştii au efectuat 5 percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Călăraşi şi au descoperit o cultură de canabis, compusă din 7 plante mature, de aproape 1,2 metri înălţime, aparatură specifică necesară cultivării canabisului, 1 cântar electric şi aproximativ 200 de grame de canabis. Cei în cauză ar fi cultivat canabis, pe care ulterior l-ar fi recoltat şi pus la uscat, în vederea comercializării.

În cadrul aceluiaşi dosar penal, la data de 18 aprilie, poliţiştii au depistat în flagrant delict, în Bucureşti, o persoană ce avea asupra sa 500 de grame de canabis. O zi mai târziu, au fost efectuate 6 percheziţii domiciliare, în Capitală, şi au fost descoperite şi confiscate peste 450 de grame de canabis, 9 telefoane mobile, 7.030 de euro, aproape 39.000 de lei, 2 grindere şi un cântar electric.

În urma probatoriului administrat, două persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc. Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. La acţiune au participat şi jandarmi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: