VIDEO Continuă lucrările de asfaltare pe Bd. Nicolae Titulescu

VIDEO Continuă lucrările de asfaltare pe Bd. Nicolae Titulescu

Aşa va arăta bulevardul după modernizare FOTO PMC

Continuă lucrările de asfaltare, la stratul de uzură, pe Bulevardul Nicolae Titulescu.Lucrările pentru modernizarea  Bulevardului Nicolae Titulescu, demarate de Primăria Călăraşi se ridică la 7,4 milioane de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Amenajarea pesisagistică şi modernizarea Bulevardului Nicolae Titulescu,  pe o distanţă de 826 metri,  presupune  montarea a 3.116 m de borduri cilindrice, 140 m de borduri mari, 163 de bănci stradale, 103 coşuri de gunoi şi 42 stâlpi de iluminat.

Valoare totală a lucrărilor se ridică la 7.413.852,55 lei. În primă fază au fost demarate lucrările ce vizează partea carosabilă, parcări, trotuare, spaţii verzi şi relocarea instalaţiei de electricitate.
 
Primăria Călăraşi a semnat contractul de lucrări pentru proiectul ”Amenajare peisagistică şi modernizare B-dul Nicolae Titulescu între strada Cornişei şi strada Locomotivei”, la sfârşitul anului 2018. Asocierea dintre SAGA Business Construct SRL (lider) şi Komora SRL (proiectant) a fost declarată câştigatoarea achiziţiei publice.

 

 

Vă mai recomandăm şi:

S-a deschis şantierul pentru introducerea reţelei de canalizare pe strada Oborului

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: