Vaccinarea anti-COVID prinde avânt. Câte persoane s-au imunizat într-o zi

Vaccinarea anti-COVID prinde avânt. Câte persoane s-au imunizat într-o zi

Vaccinarea anti-COVID a stagnat la Călăraşi în ultima perioadă FOTO RO Vaccinare

După ce numărul vaccinărilor anti-COVID-19 a stagnat în ultimele zile, ieri 243 de persoane din judeţul Călăraşi au ales să se imunizeze.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform Instituţiei Prefectului judeţului Călăraşi vineri, 28 ianuarie, au fost administrate  243 doze de vaccin după cum urmează: doza 1 - 40, doza 2 - 85 şi doza 3 - 103.

Astfel, numărul total de doze de vaccin administrate (începând cu data de 31 decembrie 2020, prima administrare) la nivel judeţean este de199.269 din care: doza 1 - 101.714, doza 2 - 72.826 şi doza 3 – 24.729

Menţionăm faptul că vaccinarea este gratuită, voluntară şi necondiţionată. Informaţii oficiale despre vaccinare se găsesc pe platforma naţională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 - Rovaccinare: www.vaccinare-covid.gov.ro.
 
Instituţia Prefectului – Judeţul Călăraşi face apel la cetăţeni să respecte recomandările specialiştilor privind normele de igienă şi distanţare socială, precum şi prevederile actelor normative în vigoare.
 
De asemenea, cetăţenii care doresc să se vaccineze o pot face la medicii de familie cu disponibilitate pentru administrarea serului anti-Covid-19 Janssen (produs de Johnson & Johnson) sau într-unul din următoarele centre de vaccinare:
 
1. Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi 
2. Centrul Comunitar Sala Sport Lehliu-Gară 
3. Centrul Comunitar Clădire ENEL Călăraşi 
4. Centrul Comunitar Sala Sport Şcoala 11 Călăraşi 
5. Centrul Comunitar Fosta Cameră de Gardă Spital Budeşti
6. Centrul Comunitar Sală Sport Şcoala Mircea Eliade Olteniţa. 
 
Accesaţi harta interactivă https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare şi găsiţii cel mai apropiat centru de vaccinare. Puteţi merge la vaccinare şi fără programare, dar programările au prioritate.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările