Unde se pot imuniza călărăşenii cu cea de-a patra doză de vaccin anti-COVID

Unde se pot imuniza călărăşenii cu cea de-a patra doză de vaccin anti-COVID

Cei care doresc se pot imuniza cu cea de-a patra doză de vaccin anti-COVID FOTO Adevărul

Începând de luni, 16 mai, în cabinetele de medicină de familie din Călăraşi se poate efectua, la cerere, cea de-a patra doză de vaccin Comirnaty – Pfizer BioNTech.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pot solicita vaccinarea cu doza a 4-a persoanele peste 18 ani care au fost vaccinate împotriva COVID-19 cu 3 doze de vaccin de tip ARN mesager. Vaccinarea cu doza a 4-a se poate efectua la minimum 4 luni după efectuarea celei de a 3-a doze. Se recomandă efectuarea dozei a patra de vaccin în special persoanelor cu vârsta de peste 60 de ani.
 
Dovada vaccinării cu doza a 4-a va fi reprezentată de adeverinţa de vaccinare, generată din Registrul Electronic Naţional de Vaccinări, sau de certificatul digital.
 
În judeţul Călăraşi, vaccinarea împotriva COVID-19 se face în cabinetele medicilor care au încheiat contracte de vaccinare cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate. Lista acestora o găsiţi pe site-ul DSP Călăraşi: https://www.aspcl.ro/. 
 
Conform Instituţiei Prefectului Călăraşi, cei care vor să se vaccineze o pot face în cabinetele oricărui medic de familie care are încheiat contract de vaccinare cu CAS, chiar dacă nu sunt înscrişi pe lista acestuia de pacienţi. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările