Un utilaj de deszăpezire, cuprins de flăcări în timp ce acţiona pe DN3. Focul a fost provocat de un scurtcircuit

Un utilaj de deszăpezire, cuprins de flăcări în timp ce acţiona pe DN3. Focul a fost provocat de un scurtcircuit

Utilajul acţiona pe DN3 Foto:Arhivă Adevărul

Un utilaj de deszăpezire a fost cuprins de flăcări în timp ce curăţa zăpada pe un tronson de pe DN3. Deşi pompierii au intervenit rapid,  banda transportoare a autospecialei a dost distrusă în urma incendiului.


Incidentul s-a petrecut, marţi dimineaţă, pe raza localităţii Mihai Viteazu, comuna Vlad Ţepeş, pe DN 3. Pompierii au fost alertaţi să stingă focul izbucnit la o autospecială de deszăpezire, proprietatea unei societăţi comerciale. La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta mocnit, cu fum dens la nivelul instalaţiei electrice şi a motorului care punea în mişcare o bandă transportoare.

Conform primelor cercetări, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la instalaţia electrică a motorului care acţiona banda transportoare. Timp de 25 de minute s-a intervenit pentru stingerea flăcărilor, însă în urma incendiului au ars instalaţia electrică a maşinii, motorul de acţionare a benzii transportoare a autospecialei de deszăpezire, o parte din bandă transportoare şi o parte din prelata utilajului, valoarea pagubelor fiind estimată la 2.600 de lei.
Exista pericolul ca arderea să se extindă şi la celelalte elemente ale vehiculului, însă pompierii au intervenit prompt şi au lichidat incendiul, salvând bunuri materiale în valoare de aproximativ 60.000 de lei.
 

Vă recomandăm şi:

FOTO Control în parcul auto cu sărăriţe.Utilajele de deszăpezire, în grafic

FOTO Ninsoare ca-n poveşti în Bărăgan. Călăraşiul, acoperit de zăpadă

Cât va costa deszăpezirea la Călăraşi. 151 de lei, ora de intervenţie cu sărăriţa

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările