Un tânăr cu permisul suspendat, prins la Dor Mărunt. Şoferul, care mai fusese depistat de încă 12 ori la volan, reţinut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul iresponsabil a fost reţinut FOTO Adevărul
Şoferul iresponsabil a fost reţinut FOTO Adevărul

Un tânăr din Suceava a fost prins de poliţiştii din Lehliu Gară conducând pe drumurile publice cu permisul suspecdat. Conform poliţiştilor, şoferul mai fusese depistat în trafic fără permies de încă 12 ori.

Pe 18 iulie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Lehliu Gară au oprit pentru control, pe raza localităţii Dor Mărunt, judeţul Călăraşi, ansamblul de autovehicule format din vehicul şi semiremorcă, condus de un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Suceava. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că şoferul are dreptul de a conduce vehicule suspendat.

Conform oamenilor legii, începând cu data suspendării dreptului de a conduce, persoana în cauză a fost depistată de 12 ori conducând pe drumurile publice, pe raza diferitelor judeţe. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,Conducerea unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendat” şi s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Călăraşi.

Conform legii, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România se poate pedepsi cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite