Un tânăr a murit în urma exploziei unui proiectil

Un tânăr a murit în urma exploziei unui proiectil

Un tânăr a murit în urma exploziei unui proiectil

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna călărăşeană Perişoru, a murit, vineri, în urma exploziei unui proiectil.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primele date ale poliţiştilor, care fac, în prezent, o anchetă la locul deflagraţiei, indică faptul că incidentul a avut loc în poligonul Jegălia, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Călăraşi, inspector Ramona Tudor, evenimentul a fost anunţat prin Serviciul Unic de Urgenţă 112, la faţa locului deplasându-se o echipă operativă pentru a verifica împrejurările în care a murit tânărul.

"Incidentul a fost anunţat la 112, vom stabili ce s-a întâmplat. Primele date arată că a avut loc o deflagraţie în zonă şi un tânăr de 18 ani, din comuna Perişoru, a decedat. Vom lua legătură cu administratorul poligonului Jegălia pentru a stabili cum a ajuns adolescentul respectiv acolo. La faţa locului este o echipă de cercetare şi, în urma anchetei, se va stabili în ce împrejurări a avut loc decesul tânărului", a mai declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Călăraşi, inspector Ramona Tudor.

Poligonul Jegălia este situat între localităţile călărăşene Tudor Vladimirescu şi Perişoru.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii călărăşeni fac cercetări pentru a stabili în ce condiţii a avut loc accidentul.

Potrivit unor surse judiciare, doi fraţi erau cu vacile la păscut, în zona fostului poligon MApN Jegălia, iar la un moment dat unul dintre ei a văzut un fier şi a vrut să-l scoată, ulterior producându-se o deflagraţie. În urma exploziei, băiatul de 18 ani a murit, celălalt tânăr scăpând nevătămat.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările