Un tânăr, bolnav psihic, a incendiat gospodăria bunicului. Flăcările au făcut scrum doar câţiva baloţi de lucernă

Un tânăr, bolnav psihic, a incendiat gospodăria bunicului. Flăcările au făcut scrum doar câţiva baloţi de lucernă

Pompierii au lichidat focul Foto: Arhivă Adevărul

Un tânăr, cunoscut cu probleme psihice a pus foc la gospodăria bunicului său, însă, din fericire, în incendiu nu au ars decât baloţi de lucernă. Pompierii militari din cadrul Secţiei Lehliu Gară au fost alertaţi, sâmbătă, la stingă focul izbucnit în comuna Ileana, la o locuinţă situată pe strada Magnoliei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit primelor cercetări, se pare că incendiul a fost provocat intenţionat de nepotul proprietarului, în vârstă de 26 de ani. Pompierii au salvat bunuri materiale în valoare de 30.000 de lei, paguba fiind estimată la 800 de lei. Un echipaj specializat de stingere din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară s-a deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită (IVECO), acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 60 de minute. Flăcările au făcut scrum 120 de baloţi de lucernă, înregistrându-se pagube materiale în valoare de 800 de lei. Pentru căp au acţionat rapid, focul nu s-a extins şi la locuinţa proprietarului aflată în imediata vecinătate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările