Un sportiv din Olteniţa, medaliat cu aur la Campionatul Naţional de Atletism U16

Un sportiv din Olteniţa, medaliat cu aur la Campionatul Naţional de Atletism U16

Festivitatea de premiere FOTO CSS Călăraşi

Un elev din Olteniţa, campion la atletism a câştigat la sfârşitul săptămânii trecute medalie de aur şi titlul de campion naţional U16, la Campionatul Naţional de Juniori 3(U16), desfăşurat pe stadionul Iolanda Balaş Soter din Capitală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform Clubului Sportiv Şcolar Călăraşi, deşi nu s-au putut desfăşura toate probele din program, ci doar cele până în distanţa de 400 m, Clubul a fost prezent cu 4 sportivi la startul acestei competiţii. 
 
Sportivul  Sorin Cristian Pricopi, fost campion naţional în proba de 800 m în urmă cu doi ani, la o categorie mai mică, a confirmat poziţia de lider naţional al probei de 400 m obţinut în urmă cu 2 săptămâni la Cupa României open juniori. Cu un timp de 51,86 sec, el şi-a îmbunătăţit consitent performanţa în această competiţie, coborând cu 1 secundă sub recordul său personal anterior.
 
Medalie de aur şi titlul de campion naţional U16 în 2020 pentru Sorin, cu un avans considerabil faţă de adversarii săi. Sorin este pregătit de către prof. Mihai Secătureanu, în cadrul unei grupe de atletism înfiinţată de Clubul Spotiv Şcolar Călăraşi la Olteniţa, în toamna anului trecut. 
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: