Un spaniol ţinut cu forţa la Ulmeni, ajutat de poliţişti să se întoarcă în ţara natală

Un spaniol ţinut cu forţa la Ulmeni, ajutat de poliţişti să se întoarcă în ţara natală

Poliţia a intervenit pentru rezolva situaţia Foto:Arhivă Adevărul

Un cetăţean spaniol, ţinut împotriva voinţei sale în comuna călărăşeană Ulmeni, a fost ajutat de poliţişti să se întoarcă în ţara sa natală. Bărbatul a cerut sprijinul poliţiştilor din Olteniţa, pentru a putea să revină în Spania, deoarece femeia şi fiica acesteia, alături de care locuia, au refuzat să-i dea bani de drum.

Ştiri pe aceeaşi temă


Pe 4 iulie, Poliţa Municipiului Olteniţa a fost sesizată despre faptul că un cetăţean spaniol, de 69 ani, este lipsit de libertate în comuna Ulmeni, din judeţul Călăraşi. La faţa locului, aomenii legii au constatat că bărbatul a venit din Spania împreună cu o femeie şi fiica acesteia, în urmă cu aproximativ doi ani. De atunci au locuit în diverse localităţi din România, iar de aproape două luni veniseră toţi 3 într-un imobil de pe raza comunei Ulmeni.

„În urma neînţelegerilor cu femeia, cetăţeanul spaniol şi-a manifestat intenţia de a reveni în ţara natală, însă aceasta nu-i punea la dispoziţie banii necesari transportului, deşi singura sursă de venit a celor trei era pensia bărbatului”, a precizat inspector de poliţie Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi. Poliţiştii l-au audiat pe spaniol în prezenţa unui translator autorizat, stabilindu-se că acesta nu se consideră victimă a vreunei infracţiuni, însă solicită sprijinul pentru a reveni în ţara de origine.  El a fost cazat la Centrul de Primire Bătrâni Olteniţa, iar ieri a fost însoţit de poliţiştii de investigaţii criminale din Olteniţa la Ambasada Spaniei la Bucureşti, în vederea repatrierii.
 

Vă recomandăm şi:

Operaţiune de căutare la Lehliu-Gară. Un bătrân care s-a rătăcit noaptea pe câmp, salvat de poliţişti

Octogenar salvat după ce s-a rătăcit pe versanţii din Straja

O familie cu un copil de 12 ani s-a rătăcit pe munte, speriată de câinii unei stâne

Doi turişti rătăciţi în Masivul Bucegi, recuperaţi de jandarmii montani

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: