Un post de ofiţer, scos la concurs de către IPJ Călăraşi. Cine se poate înscrie

Un post de ofiţer, scos la concurs de către IPJ Călăraşi. Cine se poate înscrie

Poliţia scoate la concurs un post de ofiţer FOTO Adevărul

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi scoate la concurs, prin încadrare directă, un post de ofiţer. Cei interesaţi sunt aşteptaţi la înscriere, până pe 14 octombrie .

 
Un post de ofiţer în cadrul Serviciului Cabinet - Compartimentul Schengen şi Relaţii Internaţionale este scos la concurs prin încadrare din sursă externă.
 
Înscrierea candidaţilor se va face personal, indiferent de localitatea unde îşi are domiciliul candidatul, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi din municipiul Călăraşi, B-dul Republicii nr.44, judeţul Călăraşi, până la data de 14.10.2019.
 
Concursul va consta în două probe, respectiv evaluarea competenţelor lingvistice, care se va desfăşura în perioada 02-04.12.2019 şi susţinerea unui test grilă, având la bază tematica şi bibliografia recomandată, care va avea loc la data de 14 decembrie 2019. 
 
Mai multe detalii referitoare la condiţiile de participare, tematica şi bibliografia, documentaţia necesară pentru întocmirea dosarului de candidat şi probele de concurs le veţi găsi accesând pagina web, la secţiunea Carieră – Posturi scoase la concurs  sau la sediul inspectoratului.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: