Un coş de fum deteriorat a aprins o locuinţă. Focul ameninţa şi alte case

Un coş de fum deteriorat a aprins o locuinţă. Focul ameninţa şi alte case

Pompierii au intervenit prompt FOTO Adevărul

Un coş de fum deteriorat a fost la un pas să aprindă o gospodărie din Olteniţa. Un incendiu violent a izbucnit, luni seară, la o locuinţă de pe strada I.H.Rădulescu. Pomperii, alertaţi să intervină în jurul orei 19.00, au stins rapid flăcările care ameninţau şi locuinţele din împrejurimi.

 
 La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta violent, cu flacără şi cu fum dens la nivelul acoperişului locuinţei, aparţinând Anişoarei P., în zona coşului de evacuare a fumului, existând risc de extindere la celelalte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate. Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Olteniţa s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând rapid pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 20 de minute.

50.000 lei, valoarea bunurilor salvate

Conform primelor cercetări, se pare că incendiul a izbucnit din cauza coşului de evacuare a fumului, deteriorat şi neprotejat termic faţă de materialele combustibile. În urma incendiului au ars două grinzi de lemn şi s-a deteriorat materialul lemnos din zona coşului de evacuare a fumului, valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de circa 100 de lei. Exista pericolul ca arderea să se extindă la alte bunuri materiale aflate în imediata apropiere, însă pompierii militari au intervenit prompt şi au lichidat, salvând bunuri materiale în valoare de aproximativ 50.000 de lei.
 

Vă recomandăm şi:

Un apartament din Olteniţa a ars ca o torţă de la un bec incandescent. 17 locatari ai blocului, evacuaţi

Incendiu devastator la o fermă agricolă. Focul, stins în 17 ore de pompieri

Foc în localitatea Ileana, din judeţul Călăraşi. Un incendiu violent a izbucnit de la o sobă supraîncălzită

S-a făcut scrum. Incendiu devastator din cauza unui coş de fum deteriorat

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: