Un copil care îşi blocase braţul într-o scorbură, salvat de pompierii din Budeşti

Un copil care îşi blocase braţul într-o scorbură, salvat de pompierii din Budeşti

Un echipaj SMURD s-a deplasat la locul intervenţiei FOTO Adevărul

Un copil în vârstă de 7 ani care a rămas, miercuri seară, cu braţul blocat într-o scorbură a fost salvat de pompierii din Budeşti. Familia copilului a sunat disperată la 112 când a văzut că băiatul nu mai poate coborî din copacul în care se urcase.

 
Miercuri seară, în jurul orei 20.00, în dispeceratul ISU Călăraşi a fost primit un apel, prin care se anunţa că în satul Popeşti, comuna Vasilaţi, un copil în vârstă de şapte ani s-a urcat într-un copac (la o înălţime de aproximativ 2-3 metri de sol) şi nu mai poate coborî, unul dintre membre fiindu-i blocat. Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă, la faţa locului au fost trimise o ambulanţă SMURD şi o autospecială pentru descarcerare, ambele din cadrul Gărzii de intervenţie Budeşti. După o intervenţie rapidă, care a durat aproximativ zece minute, pompierii militari au reuşit coborârea în siguranţă a copilului, care a fost predat paramedicilor SMURD şi transportat la spitalul Marie Curie din Capitală.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: