Un bărbat care a terorizat oraşul de pe malul Borcei, internat la Spitalul Săpoca

Un bărbat care a terorizat oraşul de pe malul Borcei, internat la Spitalul Săpoca

Bărbatul a fost internat la spitalul de psihiatrie Săpoca FOTO Mediafax

Un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din Călăraşi, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca, după ce, timp de mai multe luni i-a terorizat pe cetăţeni, provocând pagube mai multor autoturisme parcate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform IPJ Călăraşi,  suspectul era cunoscut pentru săvârşirea, în repetate rânduri, a mai multor fapte antisociale pe raza judeţului Călăraşi, pentru siguranţa sa, dar şi a călărăşenilor, fiind dispusă măsura de siguranţă a internării medicale.
 
La data de 30 iulie, Serviciul Judeţean de Medicină Legală Buzău a emis raportul de expertiză medico-legală psihiatrică în urma căruia comisia a considerat necesară aplicarea măsurii de siguranţă a internării medicale prevăzută de art. 110 Cod Penal.
 
În data de 06 august, poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Călăraşi au înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Călăraşi propunere de dispunere a măsurii de siguranţă a internării medicale a celui în cauză. La data de 12 august, instanţa de judecată a dispus internarea acestuia la Spitalul de Psihiatrie Săpoca pentru siguranţa şi tratarea acestuia.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: