Un bărbat dat dispărut, găsit de jandarmi după două zile cu ajutorul unui câine

Un bărbat dat dispărut, găsit de jandarmi după două zile cu ajutorul unui câine

Bărbatul dat dispărut a fost găsit în viaţă de jandarmi datorită căţeluşei sale FOTO Facebook/Jandarmeria Călăraşi

Un bărbat care dispăruse de acasă de două zile a fost găsit de jandarmi, iar cel mai preţios ajutor l-a oferit  un câine care nu s-a dezlipit de stăpânul său.

Ştiri pe aceeaşi temă

După două zile de căutări, jandarmii călărăşeni au reuşit să găsească bărbatul din comuna Cuza-Vodă, care, vineri, a dispărut de la domiciliu.

Bărbatul a plecat de acasă la ora 14.00, cu o căruţă, pentru a aduna lemne de foc. În jurul orei 18.30, văzând că nu se mai întoarce acasă, mama lui a anunţat Poliţia. Două autovehicule cu nouă jandarmi din cadrul I.J.J. Călăraşi au venit în sprijinul colegilor poliţişti pentru căutarea bărbatului dispărut de la domiciliu în data de 15 februarie.

În timpul căutărilor, jandarmii au auzit lătratul unui câine, moment în care s-au deplasat în direcţia în care se auzeau zgomote, reuşind astefl să-l identifice pe cel dispărut. S. M. a fost găsit la cinci kilometri de localitatea Dragalina, în apropierea autostrăzii A2.

Acesta se afla în căruţă, însoţit fiind de căţeluşa care i-a ajutat pe jandarmi să-l găsească. Bărbatul era deshidratat şi le-a povestit jandarmilor că nu a mai ajuns la domiciliu deoarece îşi pierduse calul. Militarii i-au oferit apă, au anunţat imediat familia că a fost găsit şi l-au însoţit în drumul spre casă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările