Un bărbat băut a fugit din izolare şi s-a oprit cu maşina în gardul unui cimitir

Un bărbat băut a fugit din izolare şi s-a oprit cu maşina în gardul unui cimitir

Bărbatul băut s-a ales cu dosar penal FOTO Adevărul

Un tânăr, în vârstă de 31 ani, a provocat un accident rutier miercuri seară la intrarea în comuna Roseţi, pe DN3B. Bărbatul, băut bine, fusese plasat în izolare la domiciliu după ce s-a întors recent din străinătate. El a plecat însă de acasă, iar pe drum a intrat cu maşina în gardul unui cimitir.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul a avut loc aseară, la intrarea în comuna Roseţi. Bărbatul de 31 de ani venea dinspre Călăraşi şi, într-o curbă, din cauza vitezei, a pierdut controlul volanului şi a spulberat gardul unui cimitir.Poliţiştii spun că maşina s-a rostogolit de mai multe ori, dar conducătorul auto a scăpat cu răni superficiale. A reuşit să iasă singur din autoturism şi a fugit acasă. Accidentul a fost anunţat de un vecin, care a auzit zgomotele puternice. Bărbatul este cercetat penal pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru zădărnicirea şi combaterea bolilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: