Ultimele proiecte depuse de autorităţile locale în vederea obţinerii finanţărilor nerambursabile din fonduri UE

Ultimele proiecte depuse de autorităţile locale în vederea obţinerii finanţărilor nerambursabile din fonduri UE

Liceul Mihai Eminescu din Călărşai va fi modernizat cu fonduri europene FOTO Adevărul

În ultimele două săptămâni, Primăria Călăraşi a depus, în vederea obţinerii finanţării nerambursabile, mai multe proiecte care vizează reabilitarea termică a căminului de bătrâni, modernizarea şi extinderea coprului B al liceului Mihai Eminescu, dar şi înfiinţarea unui club al pescarilor dunăreni.

 
Iată fiecare proiect:
 
1. Proiectul cu titlul “Promovarea incluziunii sociale prin înfiinţarea unui Club al pescarilor dunăreni din municipiul Călăraşi”, finanţat din Programul Operaţional de Pescuit şi Afaceri Maritime POPAM 2014-2020, Prioritatea Uniunii Europene 4 – Creşterea gradului de ocupare a forţei de muncă şi sporirea coeziunii teritoriale. Valoarea totală a investiţiei este de 1.622.249,68 lei inclusiv TVA, durata de implementare a proiectului va fi de 19 luni. Lucrările constau în reabilitarea si extinderea clădirii situate în Parcul central-zona Jirlău, fost acvariu.
 
 
2. Proiectul cu titlul „Reabilitarea termică a Căminului pentru persoane vârstnice Sfântul Antim Ivireanul Călăraşi”  - Programul Operaţional Regional  2014-2020, apel de proiecte POR/2017/3/3.1/B/SUERD/1 AXA PRIORITARĂ 3, Prioritatea de Investiţii 3.1, OPERAŢIUNEA B – CLĂDIRI PUBLICE . Valoarea totală a investiţiei este de 2,506.946,18 lei inclusiv TVA lei, durata de implementare a proiectului urmând să fie de 57 luni. Proiectul constă în reabilitarea termică şi echiparea clădirii Căminului pentru persoane vârstnice Sfântul Antim Ivireanul.
 
3. Proiectul cu titlul „Modernizare şi extindere Corp B Liceul Teoretic Mihai Eminescu din municipiul Călăraşi, judeţul Călăraşi” - Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 10. Valoarea totală a investiţiei este de 2.131.089,59 lei inclusiv TVA lei, iar durata de implementare a proiectului va fi de 49 luni. Proiectul constă în reabilitarea şi extinderea Corpului B al liceului prin care se va mări capacitatea spaţiilor de învăţare puse la dispoziţia elevilor şi cadrelor didactice din unitatea de învăţământ.
Cofinanţarea proiectelor de catre UAT Municipiul Călăraşi este de 2% din cheltuielile eligibile şi finanţarea integrală a cheltuielilor neeligibile.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: