UPDATE Triplu asasinat: Doi bătrâni şi fiica lor, găsiţi înjunghiaţi în casă. Autorii minori provin dintr-un centru de plasament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia a deschis o anchetă FOTO Captură calarasipress.ro
Poliţia a deschis o anchetă FOTO Captură calarasipress.ro

Triplu asasinat în Călăraşi comis, din primele informaţii furnizate de anchetatori, de către trei minori. O familie de bătrâni, în vârstă de 80 şi, respectiv 82 de ani, alături de fiica lor, de 58 de ani, au fost găsiţi morţi în casă, ucişi cu sânge rece prin înjunghiere.

UPDATE Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a comis triplul asasinat de pe strada Mihail Sadoveanu, mobilul crimelor, dar şi câţi dintre cei trei suspecţi au participat la comiterea faptelor. 

Conform purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, procuror Cornelia Manea, trei suspecţi, toţi în vârstă de 17 ani, se află în custodia Poliţiei. Unul dintre adolescenţi se afla în plasament la familia respectivă, iar mobilul asasinatului ar fi fost jaful. Tinerii au încercat să fure bani şi bijuterii. După ce le-au luat viaţa celor trei, ca să-şi piardă urma au plecat la volanul maşinii Opel, aparţinând familiei. La scurt timp după ce s-a dat alarma, autorităţile i-au capturat în oraş, în trafic. Potrivit unor surse judiciare, suspecţii sunt Valentin Bivolaru, Alexandru Dan şi Cristian Ene.

Un vecin a descoperit nenorocirea

Un vecin al victimelor, care locuiau într-o casă pe strada Mihail Sadoveanu, a dat alarma, după ce a descoperit grozăvia. Triplul asasinat a fost anunţat la 112, în jurul orei 22.00, luni, 12 noiembrie. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc neorocirea.

Conform anchetatorilor, la această oră, trei suspecţi, toţi minori, se află în custodia Poliţiei. În ceea ce priveşte mobilul crimei, se pare că acesta ar fi jaful. Suspecţii au plecat de la locuinţa victimelor cu autoturismul Opel, însă la scurt timp au fost prinşi. Victimele, o femeie de 58 de ani, şi părinţii săi, ambii octogenari, au fost ucişi în propria locuinţă prin înjunghiere. Surse din rândul anchetatorilor spun că cei trei adolescenţi sunt instituţionaluzaţi la centrul de Plasament Perişoru.

Ştire în curs de actualizare

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite