Trei suspecţi de înşelăciune din Dragalina, reţinuţi de poliţişti

Trei suspecţi de înşelăciune din Dragalina, reţinuţi de poliţişti

Suspecţii au fost reţinuţi FOTO Adevărul

Trei bărbaţi din comuna Dragalina au fost reţinuţi de poliţişti, după ce au fost suspectaţi de  înşelăciune. Anchetatorii spun că aceştia ar fi păcălit mai multe persoane cu peste 5.500 de lei, promiţându-le motorină la preţuri avantajoase. În schimb, clienţii creduli au primit 1.800 de litri de amestec suspect de substanţe cu miros de motorină.

 
 Poliţiştii călărăşeni au efectuat 7 percheziţii domiciliare pe raza comunei Dragalina, din judeţul Călăraşi.  Din cercetări s-a stabilit că în perioada martie - aprilie, cei în cauză  ar fi contactat telefonic mai multe persoane care aveau anunţuri pe site-urile de vânzări, cărora le propuneau vânzarea unor cantităţi importante de motorină la preţuri avantajoase.
 
Tranzacţiile ar fi avut loc pe raza comunei Dragalina, unde victimele au fost prejudiciate cu 5.550 de lei, sumă achitată pe 1.800 de litri de amestec de substanţe cu miros şi culoare specifică motorinei. Pe 15 aprilie, 3 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 36 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Călăraşi. Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările