Trei cămătari care şantajau persoane din judeţele Călăraşi şi Ialomiţa, reţinute de poliţişti

Trei cămătari care şantajau persoane din judeţele Călăraşi şi Ialomiţa, reţinute de poliţişti

Arhivă

Mai multe persoane din judeţele Călăraşi şi Ialomiţa pot dormi liniştite. Cei trei cămătari care îi şantaju, cerându-le dobânzi în mod ilegal au fost reţinute de poliţiştii ialomiţeni. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Ialomiţa au descins, joi,  la locuinţele a trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 31 şi 33 ani, toţi din comuna Borăneşti, suspectaţi de comiterea infracţiuni

 Potrivit IGPR, bărbaţii sunt suspectaţi că, în perioada decembrie 2011 - iunie 2012, au oferit sume de bani cu împrumut unor persoane domiciliate în judeţele Ialomiţa şi Călăraşi, sume la care erau percepute în mod ilegal dobânzi. Pentru recuperarea datorilor, suspecţii recurgeau chiar la violenţă şi ameninţări pentru intimidarea victimelor. În urma percheziţiilor, de la unul dintre suspecţi au fost ridicaţi 23.790 de euro şi 6.020 de lei, fiindu-i confiscat şi autoturismul până la finalizarea cercetărilor. Cei trei suspecţi au fost reţinuţi, urmând a fi prezentaţi Judecătoriei Urziceni cu propunere de arestare preventivă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările