Tratamentele pentru combaterea dăunătorilor vegetaţiei, reprogramate din cauza ploilor

Tratamentele pentru combaterea dăunătorilor vegetaţiei, reprogramate din cauza ploilor

Tratamentele au fost reprogramate FOTO Adevărul

Din cauza vremii nefavorabile,  tratamentele în aliniament  au fost reprogramate de către autorităţile locale pentru perioada 2-4 iulie.

  
Primăria a anunţăt că tratamentele în aliniament programate pentru perioada 27-29 iunie sunt reprogramate pentru perioada 2-4 iulie, din cauza prognozei meteorologice. Tratamente în aliniament se vor executa în intervalul orar 22.30-05.00, pentru combaterea tuturor bolilor şi dăunătorilor vegetaţiei în aliniament, gardurilor vii, a pomilor şi arbuştilor ornamentali, în funcţie de condiţiile meteorologice.
 
Substanţele active ale produselor utilizate pentru tratamentele în aliniament sunt: Dimetoat, Cihalotrin şi Tebuconazol, acestea fiind avizate de Comisia Naţională pentru Produse de Protecţie a Plantelor.
 
"Precizăm că tratamentele se vor desfăşura în condiţii corespunzătoare, pe raza municipiului Călăraşi, respectând prevederile legale de protecţie a mediului, a sănătăţii şi securităţii populaţiei", a precizat Primăria.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: