Tratamente pentru stârpirea insectelor. Dezinsecţia are loc în perioada 18-21 septembrie

Tratamente pentru stârpirea insectelor. Dezinsecţia are loc în perioada 18-21 septembrie

Dezinsecţia continuă FOTO Adevărul

Operaţiunile de dezinfecţie şi dezinsecţie sunt înm toi. Autorităţile locale au anunţat că de luni, 18 septembrie, vor încep o nouă etapă pentru stârpirea insectelor.

Ştiri pe aceeaşi temă


Operaţiunile de dezinfecţie şi dezinsecţie sunt înm toi. Autorităţile locale au anunţat că de luni, 18 septembrie, vor încep o nouă etapă pentru stârpirea insectelor. Astfel, în perioada 18-21 septeembrie se vor executa tratamente avio şi terestru de dezinsecţie şi dezinfecţie.

Tratamentele se vor aplica în intervalul orar 00.00-05.00 şi 06.00-11.00, în funcţie de condiţiile atmosferice fiind posibilă prelungirea perioadei, fapt ce va fi comunicat ulterior de către autorităţile locale. Substanţele active utilizate pentru tratamentele de dezinsecţie şi dezinfecţie sunt avizate de Ministerul Sănătăţii. Precizăm că tratamentele se vor desfăşura în condiţii corespunzătoare, pe raza municipiului Călăraşi, respectând prevederile legale de protecţie a mediului, a sănătăţii şi securităţii populaţiei, spun reprezentanţii Primăriei.

Vă recomandăm şi:

Deratizarea, dezinfecţia şi dezinsecţia în Capitală vor fi făcute de o firmă privată pentru 340 de milioane de lei pe opt ani

Ce este şi cum se manifestă virusul Zika

citeste totul despre: