Transport ilegal de peşte, confiscat de poliţişti. Ce amendă a primit şoferul

Transport ilegal de peşte, confiscat de poliţişti. Ce amendă a primit şoferul

Peştele a fost confiscat de poliţişti FOTO IPJ Călăraşi

Un tânăr care transporta peşte fără acte a rămas şi fără marfă şi a fost şi amendat cu 5.000 de lei de poliţişti.Bărbatul a fost oprit pe 27 mai la un control de rutină de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, alături de oameni ai legii din cadrul Serviciului Rutier. Bărbatul a fost tras pe dreapta pe strada Zefirului, din municipiul Călăraşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În urma controlului, în portbagajul autoturismului condus de tânărul, de 26 de ani, din comuna Independenţa, au fost găsite mai multe bucăţi de peşte, din specia novac. Şoferul a precizat că nu deţine documente de provenienţă şi că peştele urma să îl valorifice pe raza municipiului Căl ăraşi.
Peştele găsit în portbagaj a fost cântărit la o societate comercială de profil, rezultând cantitatatea de 198 kilograme care a fost confiscată şi predată spre valorificare societăţii menţionate.
 Pentru lipsa documentelor de provenienţă a peştelui, bărbatul a fost sancţionat în baza Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, cu amendă în cuantum de 5.000 lei.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: