Transport agabaritic pe ruta Portul Olteniţa-Centura Bucureşti

Transport agabaritic pe ruta Portul Olteniţa-Centura Bucureşti

Transport agabaritic pe ruta Olteniţa-Bucureşti FOTO Adevărul

Un transport agabaritic va înreuna traficul rutier pe ruta Port Olteniţa-Centura Bucureşti. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere(CNAIR) a anunţat că acestea va fi însoţit de echipaje ale Poliţiei Rutiere pe tot traseul.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
 
În perioada 18- 19 iulie se va efectua un transport cu depăşiri, tur-retur, pe ruta: Olteniţa Port - DN 31 - DN 4 - Intersecţie DN 4 cu Centura Bucureşti (DNCB) - DNCB - Intersecţie (DNCB cu DJ 401).
 
Etapele de desfăşurare ale transportului sunt stabilite de poliţia rutieră, care asigură însoţirea vehiculului cu depăşiri. Transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu.
 
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/ 264.33.33; 021/ 9360 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar si pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările