Transport agabaritic pe ruta portul Olteniţa- Centura Bucureşti

Transport agabaritic pe ruta portul Olteniţa- Centura Bucureşti

Transporturi agabaritice traversează judeţul Călăraşi FOTO Adevărul

În perioada 6-8 august se vor desfăşura două transporturi cu depăşiri pe traseul: Olteniţa Port - DN4 - Olteniţa - DN4 - Intersecţia (DN4 cu DN Centura Bucureşti) - DN Centura Bucureşti - Intersecţia (DN Centura Bucureşti cu DJ401).

 
Lăţimea maximă a vehiculelor este 6,5 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic. Menţionăm ca în conformitate OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 km/oră.
 
Etapele de desfăşurare ale transporturilor sunt stabilite de poliţia rutieră, care asigură însoţirea vehiculului cu depăşiri. Transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu.
 
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de autostrăzi şi drumuri naţionale  pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: