Transport agabaritic pe ruta Centura Bucureşti-Portul Olteniţa, încărcat cu un rezervor presurizat

Transport agabaritic pe ruta Centura Bucureşti-Portul Olteniţa, încărcat cu un rezervor presurizat

Transport agabaritic pe ruta Bucureşti_Portul Olteniţa FOTO Adevărul

Un transport agabaritic pe ruta intersecţia DN Centura Bucureşti cu DJ104 - Olteniţa Port se desfăşoară începînd cu data de 16 septembrie şi până pe 19 septembrie.

 
Vehiculul transportă un rezervor presurizat destinat gazelor lichefiate produs la Bucureşti şi care este destinat exportului. Lăţimea maximă a vehiculului este 7,00 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic. Menţionăm ca în conformitate OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 km/oră.
 
Etapele de desfăşurare ale transportului sunt stabilite de poliţia rutieră, care asigură însoţirea vehiculului cu depăşiri. Transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu.
 
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Şituatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: