Transport agabaritic spre Portul Olteniţa. Poliţia a instituit restricţii de trafic

Transport agabaritic spre Portul Olteniţa. Poliţia a instituit restricţii de trafic

Transport de 146 de tone spre Portul Olteniţa FOTO Arhivă DRDP Constanţa

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, astăzi, 23 septembrie, începând cu ora 20.00, se desfăşoară un transport agabaritic pe traseul Port Olteniţa – Frumuşani - DNCB - Berceni IMGB.

Ştiri pe aceeaşi temă

Transportul este format dintr-un camion cu greutatea de 146 de tone şi lăţimea de 6,3 metri. Conform poliţiştilor, viteza de deplasare va fi adaptată condiţiilor de trafic. În conformitate OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 km/oră. Transportul va fi însoţit pe traseul precizat de un echipaj de poliţie rutieră.
 
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările