Transport agabaritic în perioada 21-25 martie. Un utilaj siderurgic, adus de la Craiova pentru Tenaris Silcotub

Transport agabaritic în perioada 21-25 martie. Un utilaj siderurgic, adus de la Craiova pentru Tenaris Silcotub

Transport agabaritic pentru Tenaris Silcotub FOTO Adevărul

Un  transport agabaritic pe ruta Craiova - Tenaris Silcotub Călăraşi se va desfăşura în perioada 21-25 martie, cu depăşiri pe traseul: Craiova - DN65 - Pitesti - DN7 - DN Centura Bucuresti (prin nord) - A2 - Drajna - DN21 - DN21B - Intersecţie (DN3D cu DN21B), Tenaris Silcotub Călăraşi.

 
 
Vehiculul transportă  utilaj din industria siderurgică.. Lăţimea maximă a vehiculului este 6,27 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic. Menţionăm că în conformitate OUG 195/ 2002 privind circulaţia pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 km /oră.
 
Conform CNAIR, etapele de desfăşurare ale transportului sunt stabilite de poliţia rutieră, care asigură însoţirea vehiculului cu depăşiri. Transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu.
 
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/ 264.33.33; 021/ 9360, 0800.800.301 şi pot accesa pe prima pagină în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situaţia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: