FOTO Tragedie la Rasa. O bătrână a ars de vie în casă, alături de cel mai credincios prieten, câinele familiei

FOTO Tragedie la Rasa. O bătrână a ars de vie în casă, alături de cel mai credincios prieten, câinele familiei

Casa bătrânei s-a prăbuşit Foto:ISU Călăraşi

Tragedie după tragedie în judeţul Călăraşi. După ce pe 6 decembrie, un bărbat şi fiul său de 2 ani au murit carbonizaţi în casă, duminică, 8 decembrie, o bătrână din satul Rasa şi-a găsit sfârşitul într-un incendiu care i-a pus la pământ locuinţa. Femeia de 87 de ani a ars de vie, alături de câinele său, după ce flăcările au cuprins casa de la un coş de fum deteriorat.

Ştiri pe aceeaşi temă


Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Călăraşi au intervenit, duminică dimineaţă, la ora 08.00 la un incendiu soldat cu o victimă în localitatea  Rasa. Potrivit primelor cercetări la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza coşului de evacuare a fumului, deteriorat şi neprotejat termic faţă de materialele combustibile. La sosirea echipajelor profesioniste de stingere, focul curprinsese întreaga locuinţă.

Casa s-a prăbuşit

În dormitor a fost găsită, Marina O., de 87 de ani, carbonizată, alături de cel mai credincios prieten, câinele său. Femeia şi patrupedul se aflau într-un colţ al dormitorului, în apropiere de uşă. Din cauza incendiului puternic, acoperişul casei s-a prăbuşit. În sprijinul echipajelor prezente la faţa locului şi a voluntarilor din cadrul S.V.S.U. Grădiştea a fost solicitat încă un echipaj al Detaşamentului de pompieri Călăraşi, care a sosit rapid. Pe 6 decembrie, la Vărăşti, un bărbat de 37 de ani şi fiul său de 2 ani au fost găsiţi carbonizaţi în casă, iar tatăl a murit îmbrăţişându-şi fiul.     

Intervenţie complexă

Două echipaje specializate de stingere şi un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, SCANIA, o autospecială SMURD şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 35 de minute. În urma incendiului a ars întreaga locuinţă construită pe o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi, elemente de mobilier, materiale textile şi aparatură electrocasnică, valoarea pagubelor materiale fiind estimată la suma de 30.000 de lei. 
 

Vă recomandăm şi:

4 victime rutiere din cauza unui... incendiu de mirişte

Avionul SMURD a venit la Timişoara pentru victima incendiului din zona Circumvalaţiunii

Altă tragedie în Bangladesh: opt morţi în incendiul unei fabrici de textile

Locuinţa bătrânei s-a prăbuşit Foto:ISU Călăraşi

Imagini din aceeasi galerie
  • Locuinţa bătrânei s-a prăbuşit Foto:ISU Călăraşi
  • Incendiu devastator la Rasa Foto:ISU Călăraşi
  • Incendiu  la Rasa Foto:ISU Călăraşi
  • Toată casa s-a făcut scrum Foto:ISU Călăraşi
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările