Traficul rutier, dat peste cap pe A2 din cauza lucrărilor. În ce zone sunt restricţii

Traficul rutier, dat peste cap pe A2 din cauza lucrărilor. În ce zone sunt restricţii

Reparaţii pe A2 FOTO Facebook/CNAIR

Lucrările care au fost reluate luni, 14 septembrie, dau traficul peste cap. Poliţiştii de la Centrul Infotrafic au anunţat pentru miercuri, 16 septembrie, restricţii pe mai multe sectoare de drum din cauza reparaţiilor.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, astăzi, sunt impuse restricţii de circulaţie pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pentru efectuarea mai multor tipuri de lucrări, astfel:
 
- pe sensul către Constanţa, este restricţionat traficul pe a doua bandă, pe tronsonul 26+100 de metri - 27+200 de metri, localitatea Brăneşti, judeţul Ilfov, pentru demontarea parapetului median;
 
- pentru a permite demontarea parapetului median, pe sensul către litoral, tronsonul kilometric 17+400 de metri – 17, localitatea Cernica, judeţul Ilfov, este restricţionată a doua bandă, traficul fiind deviat în prima bandă;
 
- pe sensul către litoral este restricţionată circulaţia pe banda de urgenţă, între kilometrii 153-154, localitatea Feteşti, judeţul Ialomiţa, pentru efectuarea unor lucrări de montare a parapetului marginal;
 
- pe ambele sensuri de mers, pentru a permite igienizarea zonei marginale, circulaţia este restricţionată pe banda de urgenţă între kilometrii 64+500 de metri (loc. Lehliu Gară, judeţul Călăraşi) – 105+500 de metri (loc. Dragalina, judeţul Călăraşi).
 
De asemenea, începând cu ora 12.00, pe sensul către litoral, circulaţia va fi deviată din banda 2 în banda 1, pe tronsonul kilometric 17 – 27 al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, întrucât vor fi aplicate balize separatoare de sens. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să sporească atenţia şi să reducă viteza în zona lucrărilor semnalizate.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările