Traficant de persoane, arestat. Ororile prin care au trecut două tinere exploatate sexual pe Autostrada Soarelui

Traficant de persoane, arestat. Ororile prin care au trecut două tinere exploatate sexual pe Autostrada Soarelui

Bărbatul a fost ridicat de poliţişti FOTO Adevărul

Un bărbat din Călăraşi a fost arestat preventiv pentru trafic de persoane, procurorii DIICOT acuzându-l că a exploatat sexual două tinere. Vasile Dumitru le-a ademenit pe fete prin metoda "lover boy", după care le-a plasat mai multor clienţi pe care îi costau pe Autostrada Soarelui.


Pe 15 februarie, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizata şi Terorism - Biroul Teritorial Călăraşi au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a ui Dumitru Vasile, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane.
 
Anchetatorii spun că în ceea ce/l priveşte pe acesta există suspiciunea  rezonabilă că, începând cu anul 2016, a recrutat prin metoda „lover boy” 2 tinere pe care ulterior, prin induceri în eroare, dar şi prin exercitarea de violenţe fizice, le-a determinat să se prostitueze în folosul său, exploatându-le astfel sexual. Tinerele întreţineau relaţii sexuale contra cost zilnic, cu diverşi clienţi, conducători auto aflaţi în tranzit şi pe care îi acostau pe Autostrada A2 sau pe şoseaua de centură a municipiului Bucureşti, sumele de bani încasate fiind însuşite integral de către inculpat.
 
La sfârşitul lunii ianuarie 2018, una dintre tinerele traficate a reuşit să sesizeze organele de poliţie ocazie cu care a relatat faptul  că a fost determinată prin agresiuni fizice să se prostitueze, inculpatul Dumitru Vasile exercitând repetat, asupra sa, acte de violenţă (lovituri cu cabluri, furtunuri şi bâte), aspect confirmat de expertiza medico-legală efectuată în cauză, care a concluzionat că victima prezintă multiple leziuni traumatice pe toate zonele corpului, a precizat DIICO .Pe 16 februarie, Tribunalul Călăraşi a dispus arestarea preventivă a inculpatului Dumitru Vasile pe o perioadă de 30 de zile.  
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: