Trafic restricţionat pe Autostrada Soarelui. În ce zonă se fac reparaţii

Trafic restricţionat pe Autostrada Soarelui. În ce zonă se fac reparaţii

Traficul restricţionat pe A2 Foto:Arhivă Adevărul

Traficul pe Autostrada Soarelui este restricţionat, miercuri, 11 noiembrie, din cauza lucrărilor de întreţinere şi de reparaţii. Poliţiştii de la Centrul Infotrafic îi sfătuiesc pe şoferi să circule prudent şi să respecte indicaţiile lucrătorilor de la Drumuri Naţionale.

Ştiri pe aceeaşi temă


Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că astăzi, până în jurul orei 16.00, pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul de mers către Constanţa, între km 26 şi 29, se execută lucrări de întreţinere în zona mediană, circulaţia pe banda a doua fiind restricţionată. De asemenea, între km 12 şi 14, pe prima bandă, în ambele sensuri, se desfăşoară lucrări de reparaţii.
"Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze prudent în zonele de lucru şi să le permită partenerilor de drum să efectueze în siguranţă manevra de schimbare a benzii de circulaţie", avertizează poliţiştii.

Vă recomandăm şi:

Reparaţii de Autostrada Soarelui. În ce zone se fac lucrări şi cum se circulă pe drumul spre mare

Reparaţii pe Autostrada Soarelui. Şoferii, sfătuiţi să circule prudent spre litoral

VIDEO Autostrada Lugoj – Deva, filmată din avion: cât au avansat lucrările pe cele trei loturi aflate în şantier

Lucrări pe Autostrada Soarelui, sâmbătă toată ziua

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările