Trafic restricţionat pe A2, la kilometrul 22: Au apărut denivelări pe şosea

Trafic restricţionat pe A2, la kilometrul 22: Au apărut denivelări pe şosea

În urmă cu 3 săptămâni, la kilometrul 17 s-au umflat plăcile de beton FOTO DIGI TV

Problemele care apar în trafic pe Autostrada Soarelui îi exasperează pe şoferi. Miercuri după-amiază, la kilometrul 22, pe sensul de mers spre Capitală, au apărut mai multe denivelări pe asfalt, motiv pentru care s-a decis restricţionarea traficului în zonă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unor denivelări apărute la nivelul suprafeţei de rulare, a doua bandă a autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, sensul către litoral, este restricţionată la kilometrul 22+450 de metri. Recomandăm conducătorilor auto să circule prudent, să reducă viteza în zona afectată şi să respecte indicaţiile semnalizărilor rutiere montate temporar la faţa locului pentru dirijarea circulaţiei, au avertizat şoferii.
 
S-au umflat plăcile de beton
 
 Acesta nu este însă primul incident de acest gen. În urmă cu câteva săptămâni, la kilometrul 17, două plăci de beton s-au umflat din senin şi s-au ridicat în unghi, ca o barieră în calea şoferilor care circulau. Din fericire, nu s-a întâmplat o nenorocire. Traficul a fost restricţionat iar echipele de muncitori au trecut imediat la reparaţii.
 
”Suprafaţa carosabilă a fost readusă la nivel şi asfaltată la mai putin de 11 ore de la începerea intervenţiei pentru remedierea deformării care a apărut  la km 17 al Autostrăzii Soarelui, pe sensul de mers Constanţa – Bucureşti, din cauza ridicării bruşte a două plăci de beton”, a anunţat printr-un comunicat CNAIR.
 
Oficialii companiei au relatat la acea dată că directorul general al CNAIR, Narcis Neaga, s-a deplasat la faţa locului şi a cerut intervenţia rapidă pe timp de noapte a muncitorilor şi utilajelor în zonă.  ”Lucrările au fost efectuate de o echipă de 15 muncitori şi două utilaje care au detensionat plăcile de beton afectate şi le-au îndepărtat, după care a refăcut planeitatea şi au asfaltat suprafaţa deteriorate”, anunţa compania.
 
citeste totul despre: