Trafic normal pe A2. Ce sunt sfătuiţi şoferii să facă pentru a evita accidentele

Trafic normal pe A2. Ce sunt sfătuiţi şoferii să facă pentru a evita accidentele

Traficul a fost blocat sâmbătă dimineaţă pe A2 FOTO Adevărul

Ca să evite implicarea în accidente de circulaţie, ca urmare a traficul intens pe drumul spre mare, poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să nu apese la maximum acceleraţia şi să păstreze o distanţă corespunzătoare în mers. Sâmbătă, la prânz, se circula fără probleme de fluenţă pe A2.

Trei accidente de circulaţie au avut loc sâmbătă pe Autostrada Soarelui, trei persoane fiind rănite uşor. Traficul rutier pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa a fost restricţionat pe banda a doua, sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 10.00, la km 113, pe sensul de mers către Constanţa din cauza a trei maşini care s-au tamponat. .Autovehiculele implicate în accident au fost scoase pe banda de urgenţă.

 Sfaturi pentru conducătorii auto

Pentru prevenirea evenimentelor nedorite în trafic, poliţiştii recomandă conducătorilor auto care se deplasează pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa : să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare, care să le permită să oprească în condiţii de siguranţă să respecte limitele legale de viteză, să folosească luminile de întâlnire, să seasigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulaţie. De asemenea, aceştia trebuie să pună în funcţiune luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc, să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii, să nu circule sau să oprească pe banda de urgenţă, exceptând cazurile justificate;

Vă recomandăm şi:

Aglomeraţie şi tamponări în lanţ pe A2. Trei accidente cu zeci de maşini, ce îi sfătuiesc poliţiştii pe şoferi

Tragedie pe Autostrada Soarelui. Un om a murit, iar alţi trei sunt răniţi grav după ce un autocar a lovit violent un TIR

Accident cumplit pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 45: un bărbat a murit pe loc, într-un carambol cu trei maşini

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările