Trafic dirijat între Dor Mărunt şi Dragoş Vodă, pe A2,  din cauza lucrărilor la carosabil

Trafic dirijat între Dor Mărunt şi Dragoş Vodă, pe A2,  din cauza lucrărilor la carosabil

Traficul pe A2, îngreunat din cauz alucrărilor la carosabil FOTO Adevărul

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună restricţii de circulaţie pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi.  Pe A2 se circulă dirijat în ambele sensuri între Dor Mărunt şi Dragoş Vodă din cauza lucrărilor la carosabil.

Pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, circulaţia rutieră este deviată de pe calea 1 (Bucureşti - Constanţa) pe calea 2 (Constanţa - Bucureşti), pe tronsonul kilometric 74+350 - 84+100 de metri, între localităţile Dor Mărunt şi Dragoş Vodă, judeţul Călăraşi, aceasta desfăşurându-se dirijat, în ambele sensuri. Devierea va fi valabilă până la jumătatea lunii iunie, fiind impusă pentru efectuarea de reparaţii la sistemul rutier.

Recomandăm participanţilor la trafic să circule cu atenţie sporită, să reducă viteza în zona acestor lucrări şi să respecte indicaţiile semnalizărilor rutiere, avertizează poliţiştii.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: