Trafic blocat pe DN3 din cauza reparaţiilor. Când se încheie lucrările

Trafic blocat pe DN3 din cauza reparaţiilor. Când se încheie lucrările

Lucrările se încheie pe 27 aprilie FOTO Adevărul

Traficul rutier pe DN 3 Bucureşti – Călăraşi se desfăşoară pe un fir, alternativ, între kilometrii 50 (loc. Ileana) şi 65+186 de metri (loc. Lehliu Gară), pentru a permite efectuarea unor lucrări de frezare şi asfaltare a părţii carosabile. Lucrările se vor desfăşura până la data de 27 aprilie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Având în vedere că în mai multe zone traficul se desfăşoară în condiţiile unui carosabil umed, poliţiştii recomandă conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare, dar şi să crească distanţa de siguranţă între vehicule. În plus, conducătorii auto trebuie să verifice înainte de a porni la drum ca autovehiculele să aibă în funcţiune sistemele de dezaburire, care să le asigure o bună vizibilitate.
 
În zona respectivă, circulaţia rutieră să desfăşoară alternativ, pe un singur fir, dirijat în ambele sensuri. Viteza de deplasare este restricţionată la 40 de kilometri la oră.
 
De asemenea, în data de 13 aprilie 2021, a fost modernizată trecerea la nivel cu calea ferată pe DN3A, kilometrul 40+327, localitatea Dragalina, judeţul Călăraşi. Lucrările au fost executate de diverse societăţi pe raza Secţiei de Drumuri Naţionale Călăraşi.

Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările