UPDATE Trafic blocat pe calea ferată, pe ruta Călăraşi-Ciulniţa, din cauza unui tren de marfă care a deraiat

UPDATE Trafic blocat pe calea ferată, pe ruta Călăraşi-Ciulniţa, din cauza unui tren de marfă care a deraiat

Traficul pe ruta Călăraşi-Ciulniţa a fost blocat FOTO Ştefan Anghelescu

Circulaţia feroviară a fost blocată luni dimineaţă, 20 noiembrie, în jurul orei 09.00, din cauza unui tren de marfă care a deraiat pe secţiunea de cale ferată 802 în judeţul Călăraşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

UPDATE ORA 09.43 Pasagerii trenurilor care circulă, luni dimineaţa, pe relaţia Ciulniţa - Călăraşi Sud, vor fi transportaţi cu mijloace auto după ce un vagon din compunerea unui tren care aparţine operatorului privat de transport de marfă Unicom Tranzit a deraiat de un boghiu, informează CFR SA. Trenul asigura un transport cu deşeuri feroase pe relaţia Zalău Nord — Călăraşi Nord.
 
"La faţa locului se află reprezentanţii autorităţilor care anchetează cauzele producerii acestei deraieri, precum şi echipele de specialişti care vor interveni cu o macara de mare de tonaj pentru repunerea pe şină a vagonului. Compania Naţională de Căi Ferate CFR'SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest eveniment feroviar şi îi asigură că măsurile operative întreprinse de personalul feroviar au ca principal scop asigurarea continuităţii traficului feroviar până la finalizarea intervenţiei şi redeschiderea circulaţiei în condiţii de siguranţă", precizează sursa citată.
 
Circulaţia a fost paralizată
 
Conform Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române circulaţia feroviară este blocată pe secţiunea de cale ferată 802, din cauza unui tren care a deraiat la kilometrul 12+780, pe ruta Călăraşi - Ciulniţa. În acest moment se efectuează cercetarea locului faptei şi se încearcă remedierea problemei, în vederea redeschiderii rapide a traficului feroviar. Mai multe echipe de la CFR se află la faţa locului pentru a putea repune pe şine unul dintre cele 36 de vagoane încărcate cu fier vechi care a deraiat. "Este vorba despre un tren de marfă care a paralizat circulaţia pe relaţia Călăraşi-Ciulniţa. Unul dintre vagoane a deraiat, însă a rămas pe şine. La această oră se încearcă remedierea situaţiei. Se aşteaptă o macara de la Constanţa, iar apoi o parte din vagoane vor fi trase de o locomotivă spre Călăraşi, celelalte spre Ciuliniţa", a precizat Florentina Dobre, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi.

Vă recomandăm şi:

Şofer băut, condamnat la 8 luni de închisoare. Bărbatul a fost depus în penitenciarul Slobozia

Mandate de executare a pedepsei. Patru condamnaţi la închisoare pentru încăierare, prinşi de poliţişti

Mandate de executare a pedepsei, puse în aplicare. Hoţi, evazionişti şi bătăuşi, duşi la închisoare de poliţişti

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările