Tinerii care au depus cereri pentru atribuirea unui teren pe Legea 15/2003, aşteptaţi să-şi completeze dosarele

Tinerii care au depus cereri pentru atribuirea unui teren pe Legea 15/2003, aşteptaţi să-şi completeze dosarele

Solicitanţii trebuie să mai depună acte la Primărie FOTO Adevărul

Tinerii care au depus dosare pentru construirea de locuinţe pe un teren atribuit de Primărie sunt aşteptaţi să-şi compleze dosarele până pe 7 iunie 2017. Autorităţile au anunţat că aceştia se pot prezenta la Biroul Fond Funciar, Registrul Agricol şi Cadastru din cadrul Primăriei Municipiului Călăraşi cu mai multe documente.

Ştiri pe aceeaşi temă


Este vorba despre completarea dosarelor personale prin care tinerii au solicitat atribuirea unui teren pentru construirea unei locuinţe proprietate personală în suprafaţă de până în 300 mp.
Actele justificative sunt :
-    copie de pe cartea de identitate a solicitantului + a soţului(soţiei),
-    copie de pe certificatul de căsătorie
-    copie  certificate de naştere ale copiilor,
-    copii după actele de studii ale solicitantului
-    declaraţie notarială  (inclusiv a soţului/soţiei), în care se menţionează ca nu deţine sau nu a deţinut în proprietate o locuinţă sau teren destinat construirii unei locuinţe, atât in localitatea în care solicită atribuirea, cât şi în alte localităţi.
-    declaraţia notarială a părinţilor solicitantului că nu deţin sau că nu au deţinut în proprietate, în ultimii 10 ani, un teren în suprafaţă mai mare de 500 mp în mediul urban şi de 5.000 mp rural, indiferent de localitatea în care este situat în mediul rural, indiferent de localitatea în care este situat terenul.
-    Schiţa cu evidenţierea suprafeţelor cu domiciliul stabil al solicitantului şi familiei acestuia, întocmită de o persoană autorizată.
 

„Documentele vor fi luate în considerare la analizarea şi întocmirea listelor de prioritate şi repartizare a loturilor. În cazul în care nu se vor completa dosarele, comisia va lua în considerare la analiză doar vechimea cererii.  Dosarele necompletate în termenul de mai sus vor rămâne în evidenţa comisiei până la soluţionare”, au anunţat autorităţile
 

Vă recomandăm şi:

Atribuirea terenurilor prin Legea 15/2003 se va face la vedere. Lista cu cei înscrisi aprobata de primarie

Tun imobiliar de provincie. Cum a cedat primăria un teren ultracentral pentru o mlaştină supraevaluată de 62 de ori

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările