Terenul de fotbal din incinta Complexului Sportiv Dunărea, dotat cu sistem de degivrare

Terenul de fotbal din incinta Complexului Sportiv Dunărea, dotat cu sistem de degivrare

Suprafaşa de joc va fi dotată cu sistem de degivrare FOTO arenamedia.ro

Terenul de fotbal din incinta Complexului Sportiv Dunărea va fi dotat cu sistem de degivrare. Directorul Direcţiei de Dezvoltare din cadrul CJ Călăraşi, Eduard Grama, membru în Consiliul Director al AFC Dunărea 2005 Călăraşi a declarat pentru arenamedia.ro că lucrările de montare au se vor finalize cel mai probabil la sfţrşitul săptămânii.

 
“Este o investiţie necesară pe care şi-a asumat-o Consiliul Judeţean încă de la începutul acestui an. Au demarat lucrările pe care le vom finaliza cel mai probabil până vineri. Aşa cum spunea recent şi domnul preşedinte Iliuţă, vom trece şi la montarea instalaţiei de nocturnă care se află deja la Călăraşi. Deşi totul depinde de procedurile de achiziţie, încercăm să ne mişcăm cât mai repede astfel încât şi această investiţie să prindă contur. Ne dorim ca echipa noastră să evolueze în condiţii optime în noul sezon al ligii a 2-a astfel încât obiectivul privind promovarea să fie realizabil” a declarat Grama.
Sistemul constă în instalarea cablurilor încălzitoare în suprafeţele nou construite sau în cele existente, obţinându-se o suprafaţa radiantă caldă foarte mare în care căldura este direcţionată spre exteriorul suprafeţei de joc. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: