Taxa pentru emiterea paşaportului simplu se poate achita şi la CEC Bank

Taxa pentru emiterea paşaportului simplu se poate achita şi la CEC Bank

Taxa pentru paşaport poate fi plătiă şi la CEC FOTO Adevărul

Solicitanţii de paşapoarte din Călăraşi au o nouă modalitate de achitare, în numerar, a documentelor. Având în vedere diversificarea modalităţilor de achitare a contravalorii paşaportului simplu electronic şi paşaportului simplu temporar, Prefectura Călăraşi a anunţat că taxa de paşaport poate fi plătită în numerar la oricare dintre unităţile C.E.C. Bank.

Ştiri pe aceeaşi temă


Această modalitate de plată se adaugă celor deja existente, respectiv în numerar la Trezoreria Călăraşi, la Oficiile Poştale prin mandat poştal (trebuie prezentată factura aferentă emisă de oficiul poştal) sau la sediul Instituţiei Prefectului, precum şi prin internet-banking (recomandăm această din urmă modalitate numai pentru paşaportul simplu electronic întrucât este obligatorie verificarea realizării transferului bancar; trebuie prezentat extrasul de cont doveditor), virament bancar, mandat poştal (trebuie prezentată factura aferentă emisă de oficiul poştal). 
 
“Pentru detalii suplimentare privind elementele pe care trebuie să le conţină documentele care fac dovada achitării contravalorii paşaportului simplu electronic şi paşaportului simplu temporar puteţi accesa pagina de internet a Instituţiei Prefectului-Judeţul Călăraşi cl.prefectura.mai.gov.ro secţiunea paşapoarte, precum şi pagina de internet a Direcţiei Generale de Paşapoarte pasapoarte.mai.gov.ro. Pentru programări on-line, atât pentru cererile depuse la ghişeele din municipiul Călăraşi, cât şi pentru punctul mobil Olteniţa, accesaţi pagina epasapoarte.ro”, a anunţat Prefectura Călăraşi.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: