Tânăra din Călăraşi aflată în stare critică după incendiul din Clubul Colectiv şi-a revenit. Irina Popa nu-şi aminteşte nimic de tragedia din 30 octombrie

Tânăra din Călăraşi aflată în stare critică după incendiul din Clubul Colectiv şi-a revenit. Irina Popa nu-şi aminteşte nimic de tragedia din 30 octombrie

Irina Popa a fost rănită grav în incendiul din club Colectiv Foto:Facebook

Irina Popa, în vârstă de 25 de ani, din Călăraşi, rănită grav în incendiul din Clubul Colectiv începe să revină la viaţă. După 10 zile în cre a fost în stare critică, tânăra dă semne că-şi revine. Ajutată de medicii de la spitalul Floreasca, fata este conştientă, comunică prin semne, însă nu-şi aminteşte iadul prin care a trecut.


“Medicul Irinei, dr. Elena Ciobanu, mi-a povestit că a răspuns prin semne din cap la întrebările şi afirmaţiile ei. Am reţinut că nu ştie ce s-a întâmplat cu ea şi a aflat că este în Spitalul de Urgenţă Floreasca, la secţia Terapie Intensivă.
Pentru că ventilaţia pulmonară era într-o tendinţă pozitivă medicii chirurgi plasticieni au decis să intervină chirurgical pentru a continua tratamentul arsurilor.
Îngerii păzitori ai Irinei, medicii ATI de la Floreasca, au grijă ca Irina să traverseze perioada gravă cu probleme din ce în ce mai mici şi să ajungă cât mai repede în perioada de recuperare”, a povestit fratele Irinei, Ionuţ Popa.

Rănile încep să se vindece

Pe zi ce trece, starea Irinei se ameliorează. Familia, rudele şi prietenii se roagă neîncetat pentru ca Irina să redevină o fată sănătoasă. Joi, pe 12 noiembrie, s-a întâlnit cu părinţii şi fraţii săi. “ A fost o zi frumoasă! Am putut interacţiona cu Irina. Începe să conştientizeze în ce stare este şi unde este. Încă nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat cu ea. Rănile sunt în proces de vindecare, iar pulmonar se ventilează mai bine. A fost mutată într-o rezervă septică unde va fi ferită de infecţii.

Curând va putea fi vizitată extins, însă deocamdată este protejată de eventualele agresiuni ale viruşilor şi bacteriilor. I-am transmis gândurile voastre bune şi urările de sănătate.
În această seară am aflat că neliniştea ei de peste zi, de când s-a trezit, era în ceea ce o priveşte pe prietena ei, Alice Ioniţă, rănită şi ea în incendiul de la ‪#‎colectiv‬. Dr. Elena Ciobanu a calmat-o comunicându-i că Alice este bine şi o va vizita curând”, spune Ionuţ Popa.

Tragedia din 30 octombrie

Pe 30 octombrie, fata din Călăraşi, s-a aflat, alături de alţi prieteni în club Colectiv, la lansarea celui de-al doilea album al trupei Goodbye to Gravity. Incendiul care a mistuit clubul, conform ultimelor informaţii, a ucis 54 de tineri şi a răniţ alte peste o sută de persoane.
 

Vă recomandăm şi:

Clipe cumplite pentru fata rănită grav în incendiul din club Colectiv. Starea Irinei Popa s-a agravat, deşi medicii îi dădeau şanse de recuperare

Tânăra care luptă să trăiască după incendiul din club Colectiv are şanse să-şi revină: "Am comunicat cu Irina. Eu cu vorbe, ea cu lacrimi mari!"

„Premoniţia“ sinistră a solistului trupei Goodbye to Gravity, cu câteva zile înainte de tragedia din Colectiv: „Nu ţinem neapărat să murim aici“

Rugăciuni pentru Irina, victimă a incendiului din Clubul Colectiv. Tânăra este în stare critică la Spitalul Floreasca

 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările