Sute de poliţişti, în teren pentru verificarea respectării regulilor sanitare

Sute de poliţişti, în teren pentru verificarea respectării regulilor sanitare

Control la supermarket FOTO IPJ Călăraşi

Aproximativ 300 de poliţişti, jandarmi, pompieri, şi reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Ministerul Sănătăţii şi ai Ministerul Muncii au acţionat în weekend pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urma activităţilor desfăşurate, la nivelul judeţului Călăraşi, echipele mixte au efectuat controale la 216 societăţi comerciale şi au aplicat sancţiuni în valoare de peste 32.000 lei.
 
Totodată, au fost  aplicate 44 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 8 pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, 21 la Legea 61/1991 R pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi 15 la alte acte normative.
 
"Le reamintim cetăţenilor să ia în considerare doar informaţiile verificate prin sursele oficiale şi să apeleze pentru recomandări şi alte informaţii la linia TELVERDE - 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgenţă, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetăţenilor şi este valabilă pentru apelurile naţionale, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 20.00. 
De asemenea, românii aflaţi în străinătate pot solicita informaţii despre prevenirea şi combaterea virusului la linia special dedicată lor, +4021.320.20.20", au transmis reprezentanţii IPJ Călăraşi.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: