Suspecţi de furt, reţinuţi. Hoţii au golit un garaj din comuna Grădiştea

Suspecţi de furt, reţinuţi. Hoţii au golit un garaj din comuna Grădiştea

Suspecţii au fost reţinuţi FOTO Adevărul

Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti după ce în sarcina acestora s-a probat comitere aunui firt dintr-o gospodărie din comuna Ciocăneşti. Suspecţii urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi cu propunere de arestare preventivă.


 

Oamenii legii au reţinut doi bărbaţi din judeţul Călăraşi, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt. Pe 28 iunie, poliţiştii au identificat şi reţinut doi bărbaţi, în vârstă de 20, respectiv 33 ani, din comunele Ciocăneşti şi Grădiştea, care în noaptea de 11/12 iunie ar fi pătruns într-un garaj situat pe raza comunei Ciocăneşti. Hoţii ar fi sustras mai multe bunuri atât din garaj, cât şi dintr-un autoturism care se afla în interior. Bărbaţii au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi cu propunere de arestare preventivă.
 

Vă recomandăm şi:

Suspecţi de furt calificat, reţinuţi. Cei trei bărbaţi, bănuiţi de spargeri de case

Hoţii care au speriat două judeţe, reţinuţi. Anchetatorii spun că suspecţii purtau cagule în timpul spargerilor

Hoţi de curent electric, prinşi de jandarmi. Zeci de persoane, racordate ilegal la reţeaua de energie

Hoţii de curent de la E-On. Percheziţiile din Bârlad privind furtul de energie electrică s-au lăsat cu reţinerea unor salariaţi ai firmei de distribuţie

Şase suspecţi de furt din reţeaua dezafectată de irigaţii, reţinuţi. Printre ei se află şi un poliţist, bănuit că a dat informaţii din anchetă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările