Suspect de furt, reţinut de poliţişti. Zeci de maşini au fost lăsate fără acumulatori

Suspect de furt, reţinut de poliţişti. Zeci de maşini au fost lăsate fără acumulatori

Acumulatorii furaţi au fost recuperaţi de poliţişti Foto:IPJ Călăraşi

Un tânăr, în vârstă de 23 de ani, a fost reţinut de poliţişti pentru furtul mai multor acumulatori de maşină. Spargerile de autovehicule au avut loc în perioada septembrie-octombrie, în mai multe parcări din oraş.


După zeci de reclamaţii, în urma cercetărilor efectuate, oamenii legii l-au identificat pe Ştefan O., de 23 ani, ca suspect principal al faptelor. Acesta, alături de Andrei G. şi Ilie E., ambii de 16 ani, toţi din municipiul Călăraşi, ar fi comis zece furturi sau tentative de furt de acumulatori din autovehicule, unele fapte nefiind reclamate. 

Poliţiştii au documentat activitatea infracţională a celor trei bănuiţi şi au recuperat prejudiciul în totalitate, bunurile sustrase urmând să fie restituite proprietarilor. La 26 octombrie, Ştefan O. a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, cu propunere de arestare preventivă.
 

Vă recomandăm şi:

Hoţii care au speriat două judeţe, reţinuţi. Anchetatorii spun că suspecţii purtau cagule în timpul spargerilor

Descinderi la cei mai periculoşi hoţi din judeţul Călăraşi, la Sohatu. 29 de percheziţii la suspecţi de jafuri şi tâlhării

Mandate de executare a pedepsei, puse în aplicare. Hoţi, evazionişti şi bătăuşi, duşi la închisoare de poliţişti

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările