,,Suflet şi Lumină de Paşte”, acţiune umanitară a militarilor de la ISU

,,Suflet şi Lumină de Paşte”, acţiune umanitară a militarilor de la ISU

Opt copii au primit daruri de la militari FOTO ISU Călăraşi

Pompierii călărăşeni au adus zâmbetul pe feţele a opt copii nevoiaşi. Militarii au desfăşurat o actiune de strângere şi donare bunuri pentru cei fără posibilităţi materiale.

 
Astfel, pe 25 aprilie, înainte de Paşte, salvatorii au donat unor copii proveniţi din familii cu situaţii deosebite, bunuri constând în diverse jucării, articole de îmbrăcăminte şi alimente . Actiunea s-a desfăşurat la sediul Directiei Generale de Asistentă Socială şi Protecţia Copilului Călăraşi, în prezenta copiilor, părinţilor acestora şi a mai multor reprezentanţi ai instituţiei.
 
De asemenea, copiilor le-au fost prezentate  autospecialele de intervenţie si  echipamentele din dotarea salvatorilor, astfel încât copii să înţeleagă mai multe lucruri despre activitatea de zi cu zi a pompierilor militari. Încântaţi de tot ceea ce au primit si văzut, micuţii au făcut foarte multe fotografii.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: