Succes în Cehia. Pompierii de pe malul Borcei, la un pas de Campionatul Mondial al Sporturilor de Foc

Succes în Cehia. Pompierii de pe malul Borcei, la un pas de Campionatul Mondial al Sporturilor de Foc

Pompierii călărăşeni, la competiţia din Cehia FOTO ISU Călăraşi

Pompierii călărăşeni au reuşit să-i uimească pe colegii lor din Cehia, după ce s-au prezentat exemplar la concursurile profesionale ale regiunii Ostrava, unde au obţinut performanţe deosebite.


Lotul sportiv al ISU Călăraşi a fost invitat să participe zilele trecute la un campionat regional al pompierilor profesionişti din Cehia, competiţia desfăşurându-se în localitatea Ostrava. „Sportivii  călărăşeni, campioni en-titre şi cu şapte titluri câştigate la nivelul României de-a lungul anilor, au reprezentat ţara şi judeţul cu cinste la această competiţie de tradiţie a pompierilor profesionişti din Cehia, dovedind calităţi deosebite şi aptitudini profesionale de invidiat, prin performanţele rezultatelor cu care au finalizat probele de foc. Concursul din Cehia s-a desfăşurat pe doua regiuni Ostrava si Olomouc, lotul sportivilor călărăşeni clasându-se pe locul III în regiunea Ostrawa şi pe locul II  pe regiunea Olomouc”, a precizat plt.adj. Ovidiu Tătăranu, purtător de cuvânt al ISU Călăraşi.

Românii au încântat publicul

Colegii din Cehia au fost încântaţi de performanţele călărăşenilor, avându-i în vedere pentru participarea la un campionat mondial al pompierilor. „Suntem foarte încântaţi de ceea ce am văzut la dumneavoastră(...) Aveţi nevoie de mai multă experienţă,  iar aceasta se poate acumula numai participând la concursuri mari, competiţii internaţionale. La acest moment noi vrem sa mărim numarul de ţări participante la campionatul mondial, iar după părerea noastră, România este apta pentru astfel de concursuri şi poate face o impresie foarte bună", au spus colegii din Cehia.
După rezultatele obţinute în Cehia, sportivii lotului I.S.U. Călăraşi au primit garanţii din partea organizatorilor că aceştia vor face diligenţele necesare pentru a-i putea invita la Campionatul Mondial al Sporturilor de Foc, cel mai mare concurs din lume, unde se întrec cele mai bune echipe de pompieri.  
                 

Vă recomandăm şi:

O maşină de marfă s-a făcut scrum pe A2. Şoferul s-a salvat la timp

Un scurtcircuit a făcut pagube de 30.000 la Chirnogi. Incendiul a fost stins în 2 ore

Un apartament din Olteniţa a ars ca o torţă de la un bec incandescent. 17 locatari ai blocului, evacuaţi

Incendiu devastator la o fermă agricolă. Focul, stins în 17 ore de pompieri

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările