Studentă la Medicină Dentară, într-un show de talente muzicale. Florentina Mihai, pe scenă la X Factor

Studentă la Medicină Dentară, într-un show de talente muzicale. Florentina Mihai, pe scenă la X Factor

Florentina Mihai, îndrăgostită de muzică Foto:Facebook

Călărăşeanca Florentina Mihai (23 de ani) , studentă la Medicină Dentară, anul V, îşi încearcă norocul vineri, 23 octombrie, la o emisiune de talente muzicale. După ce a apărut în 2014 la “Vocea României”, tânăra, pasionată de muzică încă din copilărie, participă la X Factor.


Juraţii de la Vocea României s-au “bătut” pentru tânără care a cântat o piesă de-a lui Adele. Tudor Chirilă şi Marius Moga s-au bătut pentru ea după  ce i-a impresionat cu vocea ei deosebită. Tânăra i-a cucerit pe antrenori din primele secunde cu originala interpretare a unei piese a lui Adele. Tudor a fost impresionat de concurenta micuţă, dar cu voce puternică. Deşi i-a spus că o vrea în echipa lui, tânăra l-a ales pe Marius Moga.

Florentina Mihai spune că viaţa ei se împarte între cele două pasiuni: muzica şi medicina şi nu ar putea niciodată să le separe, deoarece ambele îi sunt foarte aproape de suflet. Premiată la mai multe concursuri de interpretare de muzică uşoară, Florentina Mihai urcă pe scena de la X Factor vineri seară.
 

Vă recomandăm şi:

Studenta la Arhitectură care cântă sâmbăta la nunţi. Reţeta de succes: „Ştiam că nu pot rata, indiferent care ar fi fost condiţiile“

Fata cu voce de aur. Gabriela Amzaru, răsfăţata festivalurilor de muzică uşoară din România şi de peste hotare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: