Stagiunea teatrală se deschide pe 16 septembrie: balet, operă şi operetă

Stagiunea teatrală se deschide pe 16 septembrie: balet, operă şi operetă

Spectacol de balet pe malul Borcei FOTO Adevărul

Centrul Judeţean de Cultură şi Creaţie Călăraşi anunţă o stagiune teatrală extraordinară pe malul Borcei, care va fi deschisă pe 16 septembrie. Nu vor lipsi spectacolele de balet, operă şi operetă.

 
Astfel, vor fi aduse pe scena teatrului călărăşean următoarele piese de teatru: Demnitate, Mă tot duc, Magnolii de oţel, Toc toc, Şeful, Cum se faceşi Cum se face. partea a II a.
 
De asemenea, în cadrul evenimentului „7zile 7arte”, vor fi prezentate spectacole inedite, cu nume cunoscute din domeniul teatrului, muzicii, coregrafiei, baletului şi cinematografiei: spectacolul de balet „Romeo şi Julieta„ spectacolul de operă şi operetă „Magic Swing”, piesa de teatru „Melcul”, teatrul de revistă „Zaraza”, Cineacordeon”, un periplu prin istoria filmului.
 
Pentru prima dată la Călăraşi, în noiembrie, pe scena sălii de spectacole „Barbu Ştirbei” vor fi prezenţi peste 40 de instrumentişti ai Operei Naţionale din Bucureşti, alături de vocile inconfundabile ale sopranei Bianca Ionescu şi a tenorului Alfredo Pascu. Seria acestor acţiuni se va încheia cu evenimentul „Clinchet de argint pe aripi de colind”, care va cuprinde recitaluri, concerte de Crăciun – Ştefan Bănică, Fuego, spectacole de folclor, datini şi colinde.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: